Annons

Annons

Annons

Döda mannen i Kämpinge

Polisen släpper fantombild på oidentifierade döda mannen

Mannen som hittades på stranden i Kämpinge har ännu inte identifierats. Nu hoppas polisen att en fantombild ska kunna hjälpa dem att lösa mysteriet med vem han är.

Text

Polisens fantombild ska leda till fler ledtrådar om den döda mannen.

Annons

Vid lunchtid på måndagen släppte polisen en datoranimerad bild på den oidentifierade mannen. Polisen uppmanar allmänheten att ringa 114 14 om man har tips om vem han kan vara.

Det var på kvällen den 21 april som ambulans och polis kallades till stranden i Kämpinge. En man hade hittats livlös och kördes omedelbart till sjukhuset. Mannen vårdades i några dagar, men hans liv gick inte att rädda.

Annons

Annons

Nu, två veckor senare, har polisen fortfarande inte lyckats fastställa hans identitet. Ingen har anmält personen saknad och ingen har hört av sig med tips som kan föra polisen närmare en lösning.

Informationen är alltså knapphändig, men man vet att mannen var cirka 185 centimeter lång, hade tunt mörkbrunt hår och vägde cirka 100 kilo. Han bedömdes vara mellan 50 och 60 år gammal.

Mannen var klädd i träningskläder när han hittades på Kämpingestranden i höjd med Sjöbrisvägen. Han hade också på sig kepsen, klockan och träningsskorna som syns på bilden.

Bild: Polisen

Maria Molin är kommunpolis i Vellinge. I en tidigare intervju med tidningen berättade hon att mannen kan ha varit hemmahörande i Höllviken, men att det fortfarande finns en stor osäkerhet om de uppgifterna.

Bild: Micaela Landelius

Polisens förhoppning är att bilden nu ska leda till att det strömmar in tips som gör att mannen slutligen kan identifieras.

– Ja, för i nuläget vet vi inte mer än senast vi pratade, säger Maria Molin, kommunpolis i Vellinge, till Sydsvenskan.

Inbäddat innehåll


Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan