Annons

Annons

Annons

Vellinge

”Fiskrögeriet” i Skanörs hamn blir fullskalig restaurang

Namnbyte, nya rätter och ambitioner att ha öppet året runt. Det klassiska rökeriet i Skanörs hamn har fått en ny ägare. I sommar slås portarna upp.

André Nordström blir kökschef i den nya restaurangen. Han har varit i branschen i många år och har ett gediget cv. Bland annat har har jobbat på en Michelinkrog i Frankrike. Han var också med och startade upp restaurangen Namu i Malmö tillsammans med krogprofilen Jenny Walldén.

Bild: Daniel Persson

Annons

I samma sekund som den tunga metalldörren öppnas sprids en distinkt doft i hela köket. När den stora röken står på vid gavel går det inte att missa lukten av rökt fisk.

– Nyrökt lax blir vår viktigaste rätt. Den är otroligt fin i konsistensen, säger kökschefen André Nordström innan han slår igen dörren.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan