Annons

Annons

Annons

Lund

Högtryck på Mejeriet i sommar

Om Mejeriets ursprungliga verksamhet från 1896 varit kvar hade mjölken med all sannolikhet surnat. Ett extra hett program utlovas för sommarsäsongen.

Text

På terrassen bjuds det på quiz, humor och jazz.

Bild: Vincent Krichau

Annons

De populära sommarterrasserna med fokus på quiz, humor och jazz får liksom föregående år varsin dedikerad kväll i veckan med start onsdagar.

– Quizledare blir Kristoffer Jonzon. Honom kan vi inte göra oss av med. Han har tidigare säsonger dragit fulla hus, säger Mejeriets marknadsföringsansvarige Martin Blomberg.

På torsdagarna arrangeras Humorterrassen med humorklubben Oslipat som varje vecka välkomnar en hemlig gäst från den svenska stand-up-scenen.

Annons

Annons

Till fredagsmyset erbjuder Mejeriet dubbelt upp. Jazz under bar himmel på terrassen och en tredje säsong av populära frågesporten ”På Styret” inomhus. På lördagarna blir det klubb på ”Sommarstället”.

AW-menyn bjuder på smaker från mellanöstern.

Nytt för i år är att ”Stallet” utökar sitt utbud med after work och bokningsbara boulebanor.

– Stallet är vår lilla covidbebis som vi skapade när vi inte kunde ha arrangemang inomhus. Här har vi nu lagt gatsten, gjort boulebanor och byggt en cocktailbar under plåttaket, berättar Martin Blomberg.

Stallet håller öppet från klockan 17, onsdag till lördag.

– Tanken är att det ska bli en helhet. Man kan komma ner till stallet vid 17, spela lite boule, ta en drink och äta något lättare. Sedan kan man förflytta sig till terrassen och där ta sitt huvudmål, ta del av ett arrangemang och sedan kunna flytta tillbaka till stallet lite senare om man känner för det, säger Martin Blomberg.

Målgruppen för de olika arrangemangen är kort och gott alla. Till Jazzterrassen går alla under 20 år in gratis och studenter betalar bara halva priset.

Annons

Mejeriets sommarprogram startar 14 juni.

Stallets coctailbar är ny för i år.

Bild: Vincent Krichau

.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan