Annons

Annons

Annons

Skåne

E6 delvis avstängd när bro ska repareras

Denna och nästa vecka ska bron vid trafikplats Flädie på E6 repareras – vilket gör att vägen kommer stängas av i omgångar.

Köer på kvällen den 7 september.

Bild: Emil Langvad

Annons

Artikeln publicerades ursprungligen den 5 september.

Inbäddat innehåll

Vid markeringen ligger den aktuella bron.

Bron över E6 vid trafikplats Flädie i Lomma kommun har fått skador och måste rostskyddsmålas. Det kommer att påverka trafiken.

Annons

Annons

Kvällen och natten mellan torsdag och fredag denna vecka (klockan 19 till klockan 7) kommer E6 att stängas av i södergående riktning vid trafikplats Flädie. Trafiken leds om mellan trafikplats Borgeby och trafikplats Flädie. Från fredag kväll klockan 18 till och med lördag kväll klockan 19, samt på söndag från klockan 7 till 19 kommer ett körfält stängas av.

Under nästa vecka är det norrgående trafik som påverkas. Då stängs E6 av i norrgående riktning, från kl 19 på torsdag den 14 september till klockan 7 på fredag den 15 september. Trafiken leds då om över av- och påfartsrampen vid trafikplats Flädie. Från fredag den 15 september klockan 18 till och med lördag den 16 september klockan 19 kommer ett körfält stängas av. Det är också fallet söndag den 17 september från klockan 7 till 19.

Trafikverket varnar för ökad risk för köbildning och längre restider, och råder resenärer att vara ute i god tid.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan