Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga bland våra frågor och svar kan du kontakta oss via formuläret nedan. Börja med att välja kategori.
Observera att uppsägning av prenumeration endast kan ske via telefon, se telefonnummer nedan.
Genom att logga in underlättar du för oss att identifiera din prenumeration och besvara ditt ärende.

Brev om kundrelation med Bonnier News AB

Bonnier News är ett mediebolag som bland annat HD-Sydsvenskan, Expressen, Dagens Nyheter, Dagens industri och ett 40-tal dagstidningar är en del av. Från den 1 juni 2021 tar Bonnier News AB över kundrelationerna för samtliga titlar. Det innebär att tex fakturor och/eller administrativ kommunikation får Bonnier News AB som avsändare.
Du behöver inte göra något med anledning av detta brev.
Du behöver inte göra något med anledning av att Bonnier News AB tar över kundrelationen från Sydsvenskan.
Dina personuppgifter kommer att behandlas på samma sätt som tidigare. Om du inte vill få fler erbjudanden från oss är du välkommen att kontakta kundservice som hjälper dig vidare via https://www.sydsvenskan.se/kontakta-oss
Nej, inte när det gäller tillgången till din tidning/produkt. Däremot tar Bonnier News AB över ansvaret för din kundrelation. Det vill säga att ditt prenumerationsavtal samt alla rättigheter och skyldigheter du har som kund övertas av Bonnier News AB från den 1 juni 2021 istället för att vara kvar hos Sydsvenskan AB. 
Ja, absolut – skillnaden är att det är Bonnier News AB som är betalningsmottagare. Bankgironummer, autogiro etc är detsamma som tidigare. Du behöver inte göra något för att din betalning ska fortsätta att fungera precis som tidigare.
Observera att det kan dröja några dagar (från den 1 juni) innan du ser namnändringen till “Bonnier News - Sydsvenskan” i din internetbank. På vissa kontoutdrag skrivs enbart sju tecken ut vilket gör att namnet som syns blir “Bonnier”. Bonnier News AB är ändå betalningsmottagare.
För att byta betalsätt till autogiro och på så sätt slippa fakturaavgift om 49kr kan ni antingen fylla i medgivande direkt via er internetbank eller fylla i medgivandet här https://www.mvh.bgonline.se/Public.Web/Templates/MandateApplications/FillInMandateApplication.aspx?formRef=1422ddcc-dab3-46b4-a844-0a9cb5eccdab
Du behöver inte göra någonting – vi ser till att din betalning hamnar rätt.
Ja, du kan som vanligt kontakta kundservice här https://www.sydsvenskan.se/kontakta-oss
Du vänder dig till respektive varumärkes kundservice, skillnaden är att Bonnier News AB är avtalspart i prenumerationsvillkoren. Vänligen kontakta kundservice här https://www.sydsvenskan.se/kontakta-oss
De kommer att behandlas på samma sätt som tidigare, men det är Bonnier News AB som är personuppgiftsansvarig. Du kan läsa mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här: https://privacy.bonniernews.se/personuppgiftspolicy
Observera att vi den 1 juni 2021 uppdaterar personuppgiftspolicyn och att det därefter är Bonnier News AB som är personuppgiftsansvarig.
Om du har ytterligare frågor om behandlingen av dina personuppgifter är du även välkommen att kontakta vårt dataskyddsteam genom att skicka ett mejl till [email protected]
Om du vill avregistrera dig från ett visst utskick klickar du på länken “Avregistrera” längst ner i det mejlet. Om du vill att vi spärrar dig från all direktmarknadsföring från Bonnier News AB, kontakta oss på https://www.sydsvenskan.se/kontakta-oss.
Observera att informationsutskick inte har någon avregistreringslänk och i dessa fall kan du kontakta oss på https://www.sydsvenskan.se/kontakta-oss för avregistrering.
Vill du hellre prata med någon än att skicka in din fråga via formuläret ovan kontaktar du oss på telefon mån-fre kl 08.00-16.30 eller lör-sön kl 08.00-12.00.
Kundservice: 040-93 41 00