Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga bland våra frågor och svar kan du kontakta oss via formuläret nedan. Börja med att välja kategori.
Observera att uppsägning av prenumeration endast kan ske via telefon, se telefonnummer nedan.
Genom att logga in underlättar du för oss att identifiera din prenumeration och besvara ditt ärende.

Stjärnklubb

Stjärnklubben är till för dig som prenumererar på Sydsvenskan och ger dig mängder med rabatter och exklusiva erbjudanden. Du kan spara tusenlappar! Läs mer om Stjärnklubben här.
Stjärnkortet finns inte längre som plastkort, istället kan du ladda ner vår app Sydsvenskan Stjärnklubb till din mobil och bära med dig ditt digitala Stjärnkort.
Saknar du mobil? Då kan du skriva ut ett prenumerationsintyg att visa upp för att nyttja ett erbjudande. Logga in på sidan Min prenumeration och klicka på knappen ”Skriv ut Stjärnkort”. Har du frågor kontakta kundservice.
För att få Stjärnkortet i mobilen behöver du ett konto. Du som inte skapat konto än gör det enkelt på sydsvenskan.se/skapakonto.
Ladda ner vår app - länkar finns här. Appen är gratis och du kan se alla aktuella erbjudanden. För att få tillgång till bokningsuppgifter och möjlighet att visa ditt Stjärnkort för respektive erbjudande loggar du in med ditt konto.
Stjärnkortet finns inte längre i plast utan har ersatts med ett prenumerationsintyg. Du visar helt enkelt upp ditt prenumerationsintyg när du vill nyttja ett erbjudande.
För att skriva ut ditt intyg gör så här:
Logga in på sidan Min prenumeration klicka på knappen ”Skriv ut Stjärnkort”. Har du frågor kontakta kundservice.
Vill du hellre prata med någon än att skicka in din fråga via formuläret ovan kontaktar du oss på telefon mån-fre kl 08.00-16.30 eller lör-sön kl 08.00-12.00.
Kundservice: 040-93 41 00