Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
AnnonsNim Distribution

Nim söker nya medarbetare

Distributörerna och de produktionsansvariga jobbar på natten, vilket gör det perfekt som ett extrajobb.
Är du en duktig arbetsledare som älskar att jobba med människor? Då kanske du har vad som krävs för att söka tjänsten som produktionsansvarig på Nim Distribution. Just nu söker bolaget förstärkning i Malmö med omnejd.
– Som produktionsansvarig ska du ha en förmåga att få folk att vilja jobba tillsammans och skapa samhörighet. Du ska få medarbetarna att känna sig sedda och bekräftade, och skapa en teamkänsla, säger Rusen Canpolat som är drift- och HR-ansvarig på Nim Distribution.
Nim Distribution har vi väldigt stor mångfald, allt från akademiker, företagare, nyanlända svenskar och ungdomar som får sitt första jobb.
Arbetet är en deltidstjänst och innebär nattjobb enligt ett rullande schema. Som produktionsansvarig har man ansvar för att tidningar och andra försändelser når prenumeranterna i tid, och att det finns distributörer på samtliga rutter. I arbetet ingår arbetsledning, schemaläggning och planering – ofta under tidspress.
– Vi vänder oss till folk som vill kombinera nattjobb med annat i sitt liv, till exempel studenter eller de som håller på att starta bolag. Inom Nim Distribution har vi väldigt stor mångfald, allt från akademiker, företagare, nyanlända svenskar och ungdomar som får sitt första jobb. Som arbetsledare måste du vara bra på att hantera och inspirera människor, säger Rusen Canpolat.
Produktionsansvarigtjänsten är på sjuttio procent och man jobbar på ett så kallat 6:3-schema. Det innebär sex arbetsnätter följt av tre lediga dagar. Som arbetsledare är man ansvarig för ett område, eller en nod, och ser till att all utrustning och personal finns på plats.
Stor vikt läggs vid arbetsledarnas sociala kompetens, förklarar Rusen Canpolat.
– Många distributörer som jobbar hos oss är nattmänniskor och gillar att vara ute. Arbetsledarens roll är att skapa gemenskap och samhörighet. Vi vill att alla som jobbar hos oss känner att de har roligt tillsammans, säger hon.
Är du intresserad av att börja jobba med tidningsdistribution? Nu söker Nim fler medarbetare som älskar att jobba med människor.

Det här är en annons från Nim Distribution och inte en artikel från Sydsvenskans redaktion. Du kan mejla vår annonsavdelning här. Läs mer om hur vi jobbar med betalt innehåll.

Gå till toppen